Ægget™ - Arne Jacobsen

Æggets historie


Ægget™ designede Arne Jacobsen oprindeligt til receptions- og lobbyområdet til SAS Royal Hotel i København som en bestillingsopgave. På det tidspunkt havde man ikke forudset, hvilken betydning dette designikon ville få i fremtiden, og som alt andet startede eventyret også helt på bunden.


Arne Jacobsen har simpelthen brugt en klump ler til at forme det første udkast til sit design, og derefter kom resten af idéerne – blandt andet at anvende en ny form for møbelkonstruktion med skummateriale.


Den organisk formede stol er siden blevet synonym med dansk møbeldesign over hele verden. Med tiden har det verdenskendte design dog fået et par ansigtsløft og praktiske tilføjelser, men Ægget ligner stadig det oprindelige mesterværk, som vi kender det. 


Ægget svæver på en satinpoleret aluminiumstjernefod. Hynderne er af koldskum betrukket med slidstærkt stof eller læder. Arne Jacobsen har designet en matchende fodskammel til Ægget. Ægget model 3316 er drejelig og med vippebeslag, mens model 3319 er med returdrej.


Se nedenstående valgmuligheder eller kom ind i butikken. Så hjælper vi med at finde den variant, der matcher netop dit ønske.


Størrelse: H: 107 cm, B: 86 cm, D: 79 cm og Sh: 37 cm


Pris fra:

41.520,00 kr

* Påkrævede felter

Fri fragt i webshop

1-3 dages levering på lagervarer

14 dages returret / Penge retur

Vi er E-handelsmærket

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Ægget™ fodskammel

Ægget™ fodskammel

Pris fra:

12.730,00 kr
Fri™ Lounge Chair

Fri™ Lounge Chair

Pris fra:

20.065,00 kr
Svanen™ - Arne Jacobsen

Svanen™ - Arne Jacobsen

Pris fra:

Normal Pris: 23.695,00 kr

Tilbud: 17.771,00 kr

Gryden™ lænestol

Gryden™ lænestol

Pris fra:

10.555,00 kr
Ro Lounge Chair

Ro Lounge Chair

Pris fra:

20.455,00 kr