AJ Væg

Design: Arne Jacobsen (1902-1971)

Arkitekt fra Kunstakademiet i 1927. Etablerede kort tid efter egen tegnestue. Især verdenskendt for sit funktionelle og modernistiske design, der især har sat spor indenfor arkitektur og møbeldesign. Arbejdede tæt sammen med Louis Poulsen i 1950-60'erne, hvor en stor del af hans lamper blev skabt.

Pris: 4.595,00 kr

* Påkrævede felter

Fri fragt i webshop

1-3 dages levering på lagervarer

14 dages returret / Penge retur

Vi er E-handelsmærket

Beskrivelse

Detaljer

AJ væg blev designet af Arne Jacobsen i 1960 til SAS Royal Hotel i København (Radisson Blu) og udgjorde en del af det totale designkoncept til hotellet. Flere af hotellets produkter har i dag opnået status som designikoner, og inden for belysning er især AJ-lamperne blevet verdenskendte. I forbindelse med 50-året for lanceringen af AJ-familien er 5 nye farvevarianter blevet introduceret. De nye farver er nøje udvalgt efter et opdateret Arne Jacobsen farvekoncept.AJ Væg har en asymmetriske form, som gør væglampens design karakteristisk og unik og får den til at fremstå som en moderne klassiker. Den er yderst funktionel, da armaturhovedet kan vippes 60 grader til siderne.

Materiale: Skærm, arm og bagdåse i stål - Fås i farverne: Hvid, Sort, Grafitgrå, Blå/grøn, Gul/grøn, Petroleum, Rød, Sand.

Størrelse: Ø 90 mm x H 180 mm x D 335 mm

Vægt: Maks. 1,0 kg

Lyskilde: Maks. 40W E14