Oksen™

Design: Arne Jacobsen

Oksen™ har et andet look, end mange af Arne Jacobsens andre designs. Den var et projekt, Arne Jacobsen arbejdede på over 5 år og i 1966 fik Oksen™ sin endelige udformning. 


Oksen™ findes med polstring i tre forskellige lædervarianter: Classic læder, Elegance læder og Extreme læder. Stellet findes i to varianter; Sort pulverlakeret aluminium og satinpoleret aluminium. 


Køb matchende fodskammel her.


Classic læder: Europæisk råhud. Kromgarvet og dækfarvet. Blød, smudsafvisende, vandafvisende og let at vedligeholde. En stærk, fast og på samme tid meget behagelig siddekomfort. Overfladen er mat, fast og stærk.


Elegance læder: Fineste europæiske råhud. 100% ren anilin. Kromgarvet, efterfulgt af en vegetabilsk farveproces for at forbedre fastheden. Vandbaseret indfarvet. Naturlig patina, der vises over tid, afhængigt af lys, betingelser og brug. Overfladen er naturlig med dirkrete naturmærker. 


Extreme læder: Europæisk råhud. 100% ren anilin. Kromgarvet, efterfulgt af en vegetabilsk farveproces for at forbedre fastheden. Vandbaseret indfarvet. Naturlig patina, der vises over tid, afhængigt af lys, betingelser og brug. Overfladen er naturlig med mange naturmærker.

Pris fra:

60.000,00 kr

* Påkrævede felter

Fri fragt i webshop

1-3 dages levering på lagervarer

14 dages returret / Penge retur

Vi er E-handelsmærket

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Oksen™ fodskammel

Oksen™ fodskammel

Pris fra:

15.000,00 kr