Rübner

Unikke borde der alle gemmer på en god historie!

Design af Bente Rübner

 

Rübner skifferborde er et bevidst valg - et personligt touch af historie og høj kvalitet. Denne eksklusive kollektion af borde udføres af stål og århundreder gamle skiffertage. Det 19. århundredes arkitektoniske bygninger er i stor stil forsynet med smukke skiffertage. Efterhånden som disse tage skiftes ud, har designer Bente Rübner fundet en unik ny anvendelse af disse fantastiske tagskiffer. Pladerne håndsorteres, rengøres, skæres op i kvadrater og bliver til et rustikt og lækkert bord. 

Når man køber et Rübner skifferbord får man et unikt bord - ikke to borde er ens. Med hvert bord følger et oprindelsescertifikat med historie om den pågældende skiffers historie. Bordene udstråler både en rubusthed, originalitet og patina samtidig med at de har et minimalistisk og moderne look. Rübner bordene er alle 100% dansk produceret. 

Rübner laver også spiseborde i linoleum - et produkt af naturens egne materialer; linolie, harpiks, træmel og naturlige farvestoffer. Linoleum har nogle fremragende egenskaber som f.eks. meget slidstærk overflade, hygiejnisk og nem at holde. Kollektionen af linoleumsborde har en enkelt og stilrent design.