Borde

Borde

Hos Brdr. Sørensen Møbler findes borde af enhver slags lige fra spiseborde, sofa- og små sideborde, sengeborde samt arbejdsborde til både hjemmekontoret eller store erhvervsindretninger, kantiner, cafeområder olign.

Du finder både tidløse designikoner som Piet Heins super ellipse borde, Poul Kjærholm, Wegner og Montana borde til de karakterfyldte borde i massiv træ fra bl.a. danske dk3, Naver Collection og Andersen Furnitures Bykato serie – Alle med fine snedkerfinesser og høj håndværksmæssig kvalitet.

Brdr. Sørensen Concept henvender sig til det lidt yngre publikum eller til dig, der ønsker mere kreative og skæve ide’er, med borde fra nyere brands som GUBI, Kartell, HAY, AndTradition, Mater og mange flere.

Bordene findes i mange materialer fra vedligeholdelsesfrie i laminat til helt rå i massiv træ, til de som ønsker borde med patina, varme og mere personlig karakter.

 • Lange HB 128 Bar cart

  Design: Horst Brüning

  Den flotte barvogn HB 128 er designet i 1968 af Horst Brüning. Rullebordet har sorte plader med ramme i egetræ og stel i krom. I hver ende er der håndtag med lædergreb.

  Størrelse: H 61 x B 45 x L 104 cm

  Vis detaljer

  Pris: 23.750,00 kr

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste