Arne Jacobsen

Hos Brdr. Sørensen Møbler kan du købe en lang række af Arne Jacobsen verdenskendte designprodukter, heriblandt 7’er-stolen, Ægget samt en bred vifte af lamper og møbler. Alle sammen designet med et skarpt øje for funktionalitet, kvalitet og unikt design, som man forventer og kender det fra hans side. Brdr. Sørensen Møbler forhandler mange forskellige farve- og designvarianter af produkterne.

En af de største i dansk designhistorie

Arkitekten Arne Jacobsen, som vi alle kender eller har hørt om, er et af dansk designhistories største navne. Vi kender hans designs, der stadig er mindst lige så populære nu, som de var i midten af 1900-tallet. Arne Jacobsens designs spænder lige fra bygningsarkitekturen til designikoner som Myren, Ægget og 7’er-stolen, også kendt som ”Syveren”, der stammer tilbage fra 1955.

Moderne og funktionalistisk design

Arne Jacobsens evner inden for arkitektur og design går langt tilbage, og han markerede sig for første gang rigtigt i 1929, da han sammen med Flemming Lassen tegnede bygningen Fremtidens Hus. Et enkelt og moderne bygningsværk, der lagde grunden til Arne Jacobsens efterfølgende fokus på at udtrykke den moderne livsstil igennem sine værker.

Alsidig og produktiv

Arne Jacobsen blev efterhånden kendt både herhjemme og i hele Verden for sine unikke designs, der både omfattede møbler, tekstiler, lamper, glas, bestik, ure, badeværelsesarmaturer, dørhåndtag og meget andet. Rigtig mange af disse designs er sidenhen blevet til større produktioner og er blevet danske klassikere, som de fleste kender eller har hørt om.

Arne Jacobsen var helt unik i dansk designhistorie med sit fokus på det moderne, enkle og frem for alt funktionalistiske i sine designs og produkter. Han må siges at have været en af bannerførerne for den funktionalistiske bevægelse i sin tid.

Mange af klassikerne kan købes og bestilles her hos Brdr. Sørensen Møbler i flere varianter og farver.

50 Item(s)

Set Descending Direction
per page

Grid  List