Poul Henningsen

Her hos Brdr. Sørensen Møbler kan du købe mange af Poul Henningsens verdenskendte produkter, hvoriblandt PH Koglen og PH 5-lampen er nogle af de bedst kendte værker. PH 5-lampen er desuden af Louis Poulsen redesignet i en mini-udgave i et udvalg af flotte farver.

Du finder også PH’s 2/1-lamper med skærme i mundblæst glas, den klassiske 5-pendel i et væld af farvevarianter, gulvlamper, væglamper samt øvrige PH-lamper, der passer ind alle slags steder i boligen.

Moderne og funktionalistisk design

Poul Henningsen var et af dansk designhistories absolut vigtigste navne, hvis design stadig er lige så populært i dag, som det var, dengang han levede. Poul Henningsen har generelt arbejdet meget med lys, hvor han har haft en nærmest videnskabelig tilgang til designprocessen.

Han var en del af den moderne bevægelse inden for funktionalistisk dansk design i midten af 1900-tallet, selvom han faktisk aldrig blev færdiguddannet som arkitekt. På trods af dette havde han et talent og en forståelse for design, hvis lige ganske enkelt ikke er set siden da.

Lys i de danske hjem

I tråd med andre af tidens designere og arkitekter havde Poul Henningsen et ønske om at bringe mere lys og renlighed ind i de danske hjem, der før havde været indhyllet i tunge møbler og tekstiler.

Den moderne bevægelse ville have funktionelt design, der var praktisk anvendeligt i hverdagen, og dette resulterede i de fantastiske PH-lamper, der blev produceret i samarbejde med Louis Poulsen.

Find P.H.’s flotte designs og klassikere lige her hos Brdr. Sørensen Møbler. Inde under de enkelte produkter finder du de forskellige varianter.

22 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste