Skagerak

Skagerak byder på mange gode tilbud på havemøbler i 2018 forårskampagnen.

Uanset om du mangler møbler til terrassen, altanen eller haven, så finder du dem lige her hos Brdr. Sørensen Møbler på nettet eller i vores butik, hvor vi forhandler et stort udvalg fra Skagerak – borde, stole, bænke, opbevaringskasser, bålfad, parasoller og meget andet.

Til haven eller terrassen anbefaler vi at se nærmere på Skagen-serien, og Skageraks Vendia-serie passer desuden perfekt til en lille altan.

Er du til en klassiker, der aldrig går af mode, så er Drachmann-serien et godt valg. 2017-serien indeholder desuden også rigtig spændende nyheder af høj kvalitet og lækkert design. Se eksempelvis nærmere på de spændende serier Mira og Mojo.

Fra Trip Trap til Skagerak

Til de, der ikke genkender navnet Skagerak, skal det nævnes, at designvirksomheden har været kendt i Danmark under navnet Trip Trap indtil 2016, hvor de skiftede navn til Skagerak. Faktisk har virksomheden heddet Skagerak i resten af verden i de sidste 20 år, men for at skabe større synergi mellem virksomhedens aktiviteter i ind- og udland blev det besluttet at samle alt under ét fælles navn. Navnet symboliserer det evigt foranderlige, men samtidig det altid genkendelige med værdierne i behold.

Møbler med kvalitet og omtanke

Skagerak-serierne er produkter af højeste kvalitet, holdbarhed og respekt for miljøet. Det er gennemgående, at her er tale om møbler, der kan tåle tidens tand. Skagerak beviser, at det kan betale sig at gøre sig umage, og der investeres tid og kræfter i at udarbejde løsninger med et langsigtet perspektiv.
Se vores store udvalg inden for Skagerak-serierne herunder.

1 til 60 ud af 146

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3