Skagerak

Skagerak forårskampagnen 2018 byder på mange gode tilbud på havemøbler. Mangler du nye møbler til terrassen eller altanen, så er mulighederne mange. Lige nu kan du fx. spare mange penge på Vendia serien, som passer perfekt til den lille altan. Er det til haven eller terrassen der skal nye møbler, er der også mange penge at spare på hele Skagen serien.

Er du til en klassiker der aldrig går af mode, så er Drachmann også et godt valg. Se også de mange 2017 nyheder, bl.a. serierne Mira og Mojo. Nyheder der som de gamle klassikere er kendetegnet ved høj kvalitet og lækkert design.

Den danske designvirksomhed, som indtil 2016 har heddet Trip Trap i Danmark, har i knap 20 år heddet Skagerak i resten af verden. For at skabe en større synergi mellem virksomhedens aktiviteter i ind- og udland er hele virksomheden nu samlet under et og samme navn - SKAGERAK, som flugter bedre med måden virksomheden ser sig selv på; evigt foranderlige, men med værdierne i behold, og derved altid genkendelige. Visionen i Skagerak er at skabe produkter af højeste kvalitet, der er produceret med respekt for miljøet, og som kan tåle tidens tand. De nærer et stærkt ønske om at bevise, at det kan betale sig at gøre sig umage, og investerer både tid og kræfter i udarbejdelsen af løsninger med et langsigtet perspektiv.

1 til 60 ud af 151

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3