Caravaggio™ pendel - Blank

Design: Cecilie Manz for Lightyears 


Cecilie Manz står bag denne serie af lamper som er blevet en tidløs "ny"-klassiker. Caravaggio blev første gang lanceret i 2005. Serien er senere blevet udvidet med den matte udgave, som kan købes her.


Caravaggio er kendetegnet ved et direkte lys uden generende blænding. Derudover bidrager pendlen naturligvis til den almene rumbelysning i kraft af oplyset i toppen af pendlen. Skærmen er fremstillet i optrukket stål og fremstår med en blank lakering i højglans. Ophængets teknik og konstruktion er maskulin i udtrykket og skaber den nødvendige modvægt til skærmens feminine kurver. Ophænget er udført i bøjet rundstål med to emner i drejet messing, hvorefter det er behandlet med satinkrom. Skærmens dybde gør, at pendlen ikke blænder - uanset hvor højt den placeres. Caravaggio er i øvrigt forsynet med et hul i toppen. Det sikrer et opadrettet lys, der oplyser såvel ophænget som ledningen.


Introduktionen af storrumspendlen P4 er en naturlig videreudvikling af den succesrige Caravaggio pendelserie. Caravaggio P4 tager sig flot ud i store højloftede rum, hvad enten det er til erhvervslokaler, dette offentlige miljø eller i det private hjem.


Størrelse: Caravaggio fås i fem forskellige størrelser,
P0 (Ø 11 x H 14,5 cm), P1 (Ø 16,5 x H 21,6 cm), P2 (Ø 25,8 x H 33,7 cm), P3 (Ø 40 x H 51,6 cm) og P4 (Ø 55 x H 70,2 cm).


Farve: Hvid eller sort og en sort udgave med sort ledning.

Price From:

€179.95

* Required Fields

You may also be interested in the following product(s)

Caravaggio™ pendel - Opal

Caravaggio™ pendel - Opal

Price From:

€233.47
Caravaggio™ pendel - Mat

Caravaggio™ pendel - Mat

Price From:

€253.54