CH24 Wegner Y Stol - Farver

Design: Hans J. Wegner 

Wegners klassiske designikon - Y-stolen (CH24) produceret af Carl Hansen & Søn. 

Denne variant er en limierede udgave, som er lavet i forbindelse med at Carl Hansen & Søn fylder 110 år. Vælg mellem 8 flotte farver. 

En skulpturel og let spisestol som er yderst komfortabel og dermed ligeledes god til afslapning. Y-stolen kaldes også ”The Wishbone Chair” grundet ryggens facon. Det er en stol, der fremstår elegant og indbydende.

Hver Y-stol er faktisk flere uger undervejs, når den bygges. Der bliver brugt ca. 120 meter af det såkaldte papirsnor til stolens sæde. Under selve forberedelsen af de forskellige trædele, som der er 14 af i alt, kræves en stor mængde tilskæring og forarbejdning. Faktisk går der op til tre uger, før komponenterne endelig kan samles, så der ligger meget præcist håndværk til grund for den klassiske Wegner-stol, som du kan bestille her hos Brdr. Sørensen Møbler.

Y-stolen blev første gang introduceret på markedet i 1950, og den har været populær lige siden. Faktisk har den været i produktion siden dengang, og stolen er fortsat et af de mest populære af Wegners værker. Y-stolen var en succes lige fra starten af, og den var med til at fastslå Wegners status som en af de største møbeldesignere i midten af det sidste århundrede.

Stolen hedder egentlig CH24 og er i familie med Wegners øvrige serie af stole, der består af CH22, CH23, CH25 og CH26. Dog er det ”Y-stolen” eller ”The Wishbone Chair”, den i folkemunde er kendt som.

Mål: Højde 76 cm, bredde 55 cm, dybde 51 cm og sædehøjde 45 cm.

Normal Pris: 5.304,00 kr

Tilbud: 4.000,00 kr

* Påkrævede felter

Fri fragt i webshop

1-3 dages levering på lagervarer

14 dages returret / Penge retur

Vi er E-handelsmærket

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

CH24 Wegner Y Stol

CH24 Wegner Y Stol

Pris fra:

Normal Pris: 4.651,00 kr

Tilbud: 4.000,00 kr