Lysestager

Lysestager

Personlig indretning i hjemmet

Det brede udvalg af designer-lysestager, vi forhandler hos Brdr. Sørensen, understøtter din helt egen personlige stil i hjemmet.

Skab et varmt og hyggeligt hjem med vores store udvalg af lysestager, fyrfadsstager, vægstager og duftlys. Hos Brdr. Sørensen Møbler og Brdr. Sørensen Concept har vi et stort fokus på, hvordan indretningen og møbleringen af et rum fuldendes med de rette accessories og belysning.

Alle de kendte mærker

Her kan du få designikoner som Kähler, Lyngby Porcelæns keramiklysestager, minimalistiske, karakteristiske og tidløse Kubus-stager fra By Lassen, Tom Dixons Etch-fyrfadsstager, stilrene Lightarch og mere eksperimenterende og kreative lysestager fra New Works. Der er kort sagt lidt for enhver smag!

Mange muligheder

Vi forhandler lysestager fra en række af de bedste designere og i forskellige prisklasser. Du kan finde lysestager til både alm. stearinlys, bloklys og fyrfadslys samt de lidt høje lysestager eller lysestager til ophængning på din væg. Flere af lysestagerne er desuden velegnede til dit gulv eller til et hyggeligt hjørnebord – eksempelvis Tota-lanternen, Kubus-lysestagerne og STOFF Nagel-lysestagerne, der fås i forskellige varianter.

Se det spændende udvalg herunder!

42 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste