FAQs til min ordre ved Brdr. Sørensen

1. OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

1.1 HVOR HURTIGT KAN I LEVERER MIN ORDRE

Leveringstiden afhænger af, om vi har din ønskede vare på lager. Du kan se den estimerede leveringstid samt lagerstatus på varens side i webshoppen. Bemærk at lagerstatus og leveringstid kan variere alt efter hvilken variant af varen du ser på.

Når du har afgivet ordren i vores webshop vil vi sende ordren til dig hurtigst muligt. Ønsker du at få udskudt din levering til en bestemt dato beder vi dig notere ønsket herom ifm. afgivelse af ordren. Alternativt er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Ved mindre forsendelser samarbejder vi med GLS. Du modtager både mail og SMS ifm. leverancen således at du kan følge varen. Levering med GLS af lagerførte varer tager typisk 1-4 hverdage.

Ved større forsendelser bruger vi egne chauffører og eksterne speditører afhængigt af hvor i landet du ønsker levering. Ved levering af f.eks. stole, reoler og borde kontakter vi dig altid og aftaler dato og tidspunkt for leveringen. Vi stiller ALDRIG varer ved din hoveddør eller lign. såfremt du ikke er hjemme ved leveringen.

1.2 HVOR HURTIGT HÆVER I PENGENE PÅ MIN KONTO?

Vi hæver pengene fra dit betalingskort ifm. afsendelsen af din ordre.

Er der tale om en bestillingsvarer som f.eks. har 4 ugers leveringstid, hæver vi altså først pengene efter de 4 uger er gået, og din vare er afsendt fra vores adresse.

1.3 KONTAKTER I MIG I FORBINDELSE MED AFSENDELSE AF MIN ORDRE?

Ja, vi kontakter dig altid.

Ved mindre bestillinger som f.eks. lamper, vaser og puder modtager du en mail ifm. afsendelsen af din ordre. Mailen indeholder et track & trace nr. så du kan følge varen.

Ved større bestillinger som f.eks. stole, reoler og borde kontakter vi dig telefonisk forud for forsendelsen. Det gør vi mhp. at aftale dag og tidspunkt for leveringen.

1.4 KAN JEG SPORE MIN ORDRE?

JA, hvis din ordre afsendes med GLS, hvilket er glædende for alle mindre forsendelser. Ifm. afsendelsen af varen modtager du en mail med dit track & trace nr.

Har du bestilt en større vare som f.eks. en stol, reol eller bord er det desværre ikke muligt at spore din forsendelse med et track & trace nr. Det skyldes, at vi ofte selv står for leveringen med vores egene chauffører. Ved levering af større varer kontakter vi dig altid forud for leveringen for at aftale præcis dato og tidspunkt for leverancen.

1.5 KAN JEG BETALE MED FAKTURA ELLER PR. EFTERKRAV?

Nej, vi tilbyder ikke fakturabetaling eller betaling pr. efterkrav. Du kan udelukkende betale med betalingskort i forbindelse med ordreafgivelsen.

1.6 JEG HAR IKKE FÅET EN ORDREBEKRÆFTELSE. HVAD GØR JEG?

Hvis du ikke modtager din ordrebekræftelse efter du har gennemført din ordre, anbefaler vi, at du prøver følgende i nævnte rækkefølge:

1: Tjek spam-mappen i dit mailprogram. Det sker engang i mellem, at visse mailprogrammer tror vores ordrebekræftelser er spam og smider dem deri.

2: Log ind på din brugerkonto. Herfra vil du kunne se, om ordren er gået korrekt igennem – og også følge, hvor langt den er nået i vores system.

3: Hvis du ikke kan logge ind, eller du kan se på din brugerkonto, at der er et problem med ordren, så kontakt os på tlf. 98 16 41 44 eller skriv til info@brdr-sorensen.com hurtigst muligt.

1.7 JEG HAR INDTASTET FORKERT ADRESSE - HVAD GØR JEG?

Du kontakter os hurtigst muligt på tlf. 98 16 41 44 eller mail: info@brdr-sorensen.com så vi kan få ændret leveringsadressen på din ordre.

1.8 KAN JEG AFHENTE MIN ORDRE I STEDET FOR AT FÅ SENDT?

Ja, det er muligt at afhente din ordre på i vores butikker i Aalborg, Randers eller vores eksterne lager i Aalborg.

1.9 JEG HAR FÅET EN FORKERT VARE. HVAD GØR JEG?

Vi beklager fejlen. Du skal kontakte kundeservice hurtigst muligt og vi vil løse problemet. kontakt på mail: info@brdr-sorensen.com eller telefon 98 16 41 44