Cuero Flagermus stol - Læder

Flagermusstolen, som du kan købe i forskellige varianter her hos Brdr. Sørensen Møbler, er en helt speciel relancering af den originale stol fra 1938. De nuværende stole produceres af Cuero i mange varianter, og denne model, der er en læderudgave, går under navnet Pampa Mariposa. Stolens betræk består af argentinsk sadellæder med en afskåret kant, der giver et råt udtryk. Lædertypen er tyk og robust og fås i forskellige farvevarianter.


Hvor blev den originale stol af?


Den oprindelige stol, der blev designet af Hardoy, Bonet & Kurchan i Argentina i 1938, blev faktisk aldrig udbredt, da den kun blev produceret i tre eksemplarer i sin tid. Stolen var egentlig en forbedret og mere komfortabel udgave af den såkaldte Tripolina-stol, der blev designet som en sammenklappelig rejsestol helt tilbage i 1881. Man kan egentlig sige, at alle nuværende Flagermusstole er kopier, men de er kun blevet bedre siden dengang.


Relancering af stolen


Siden det originale design er der sket meget med komforten og materialerne, der er blevet forbedret i den relancerede Flagermusstol, som forhandles i dag.
Flagermusstolen kan som sagt fås i en række varianter her hos Brdr. Sørensen Møbler. Ud over de forskellige lædertyper og farver – Black, Chocolate, Crude Nature, Montana, Oak og Polo – kan du også købe stolen med kanvasbetræk og lammeskind her hos os. Som tilbehør eller supplement til øvrige møbler forhandler vi desuden Cuero’s Flying Goose-fodskammel.


Den nuværende stol er produceret i 2011 og fås som standard med et sort lakeret stålstel. Vi tilbyder også stolen med kromstel – dette kan vælges som tilkøb, når den ønskede lædertype er valgt.

Størrelse: B 87 x D 86 x H 92 cm

Pris: 7.100,00 kr

* Påkrævede felter

Fri fragt i webshop

1-3 dages levering på lagervarer

14 dages returret / Penge retur

Vi er E-handelsmærket

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Cuero Flagermus stol - Lammeskind

Cuero Flagermus stol - Lammeskind

Pris fra:

7.000,00 kr
Cuero Flagermus stol - Kanvas

Cuero Flagermus stol - Kanvas

Pris: 3.200,00 kr
Cuero Flying Goose fodskammel

Cuero Flying Goose fodskammel

Pris fra:

2.150,00 kr