Kubus 4 lys

Den populære og ikoniske lysestage Kubus 4, er lysestagen der altid vil være moderne. Med sit enkle design passer den ind i ethvert hjem. Den fremstår enkel og stilren, men kan også styles så den passer til en bestemt anledning eller årstid. Kubus er en ideel gave til f.eks. fødselsdage og bryllup, da det er en klassiker der aldrig går af mode. Kubus lysestagerne findes også til et, to og otte lys og i farverne sort, hvid, nikkel, kobber og messing. 


Designet i 1962


Mogens Lassen designede i 1962 de ikoniske Kubus lysestager. Dengang var de forbeholdt familien og de nærmeste arkitektvenner. Mogens Lassen var forud for sin tid, da han designede Kubus-stagen, som en reaktion på overpyntede og krummelurede designs. Lassen var inspireret af den tyske designskole Bauhaus og Kubus lysestagen blev skabt med nærmest matematisk præcision, som en skarp terningeformet ramme med påsatte holdere til lysene.


By Lassen har i dag rettighederne til de originale designs af arkitektbrødrene Mogens og Flemming Lassen. Brødrene Lassen blev født ind i en kunstnerisk familie og det at skabe lå dem naturligt. Rollen som arkitekt påtog de sig begge med stolthed. Mogens og Flemming Lassen gik på kostskolen i Nærum, sammen med deres gode ven Arne Jacobsen. Lassen brødrene har i deres karriere skabt utallige ikoniske designs. 


Kubus er klassisk dansk design, som stadig produceres i Danmark.


 

Pris fra:

979,00 kr

* Påkrævede felter

Fri fragt i webshop

1-3 dages levering på lagervarer

14 dages returret / Penge retur

Vi er E-handelsmærket