By Lassen Kubus 4 lys

Kubus 4 findes i en række forskellige farver og varianter og passer derfor ind i mange forskellige typer hjem og indretning. Køb Kubus 4-lysestagen her hos Brdr. Sørensen.


Lysestagen Kubus 4 kan med sit enkle design bedst beskrives som en tidløs klassiker. Netop derfor er lysestagen også ideel som gave til brylluppet, indflytterfesten eller fødselsdagen.


Tidløst design fra 1962


Kubus 4 er produceret i Danmark og er klassisk dansk design. Lysestagen blev designet i 1962 af Mogens Lassen, hvor designet udgjorde en reaktion mod datidens tendenser inden for design. Det enkle og minimalistiske skilte sig klart ud i mængden ved at være fremsynet og nytænkende, og designet har holdt igennem tiden.


De originale designs af Mogens og Flemming Lassen, der står bag utallige ikoniske designs gennem tiden, er i dag ejet af By Lassen. De to brødre er opvokset i en kunstnerisk familie, og de gik desuden på skole med deres gode ven Arne Jacobsen (LINK), så Lassen-brødrene har ikke overraskende været omringet af et miljø af arkitektur og design.


Et ægte produkt af By Lassen


Kubus 4-lysestagen er ikke et typisk produkt, du finder på tilbud, og By Lassen arbejder hårdt for at forhindre kopivarer. På denne måde ved du, at dit produkt har den originale kvalitet og værdi. Designet er unikt, og det er din garanti for, at du står med et ægte By Lassen-produkt, når du køber det.


Kubus 4-lysestagen findes også til et, to eller otte lys og kan fås i farverne sort, hvid, nikkel, kobber og messing. Lysestagen har også kunnet fås i farven grå (også kendt som ”cool grey”), men denne har været en ”limited edition” og kan derfor ikke fås mere.

Pris fra:

1.179,00 kr

* Påkrævede felter

Fri fragt i webshop

1-3 dages levering på lagervarer

14 dages returret / Penge retur

Vi er E-handelsmærket

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

By Lassen Kubus 1 lys

By Lassen Kubus 1 lys

Pris fra:

569,00 kr
By Lassen Kubus Bowl Centerpiece

By Lassen Kubus Bowl Centerpiece

Pris fra:

1.179,00 kr
By Lassen Kubus base

By Lassen Kubus base

Pris fra:

359,00 kr
By Lassen Kubus Nolia vase

By Lassen Kubus Nolia vase

Pris: 3.199,00 kr
By Lassen Kubus T

By Lassen Kubus T

Pris fra:

569,00 kr