Montana indretning

Hos Montana by Brdr. Sørensen ønsker vi, at være en kreativ sparringspartner for vores kunder, så du får netop det, du drømmer om og har brug for. Der ligger et bredt produktkendskab og stor faglighed bag de indretningsidéer, vi præsenterer. Vi tilbyder professionel indretning til både private og erhverv.Enkelte moduler samt et udvalg af Montana Collection kan købes i vores webshop med hurtig levering.

Kontakt os

 

RUM TIL INSPIRATION

MONTANA I WEBSHOP

INDRETNINGSPROCESSEN

 

I Montana by Brdr. Sørensen kan du finde inspiration i mange forskellige opstillinger, farvekombinationer og brugsområder. Der er Montana-møbler til både entréen, soveværelset, børneværelset, kontoret, køkkenet, badeværelset og stuen med integreret hi-fi system mm..
Vores specialiserede butik er indrettet, så kunderne dermed får en god fornemmelse af de forskellige rum, der udgør et hjem. Inspirationen skaber ideelle rammer ifht. at rådgive og spore sig ind på dine ønsker og behov og opstillingerne udskiftes løbende, så vi altid er helt opdateret.

Inspirationsbilleder

Montana er designet af Peter J. Lassen ud fra en vision om, at mennesket ønsker frihed til at indrette sig personligt. I Montanas klare linjer genkendes danske traditioner omkring et enkelt og funktionelt formsprog. Peter J. Lassen har arbejdet sammen med arkitekter som Arne Jacobsen, Jørn Utzon og Verner Panton.
Montana er en palet af muligheder, moduler, komponenter, dybder og farver, der indbyder til, at skabe indretningsløsninger til alle behov. Enkelte af modulerne kan købes i vores webshop med hurtig levering og fri fragt.

Køb Montana i webshop

Indretning er en personlig sag, hvor ønsket til stil og funktion er essentielt, men at vælge kan være svært og uoverskueligt, når man tager de mange kombinationsmuligheder i betragtning. Kig ind i Montana by Brdr. Sørensen og lad os give dig råd og vejledning. Vi har den ekspertise der skal til at skabe et hjem, der udtrykker din stil og matcher dine behov. Vi visualiserer ofte dine ønsker og besøger gerne dit hjem, hvis der er behov for det.
Er du typen, der gerne vil prøve kræfter selv, eller blot få et indblik i Montanas mange muligheder, så klik her nedenfor.

Design dit eget Montana