Om Brdr. Sørensen Møbler

"Erfaring og udvikling"
Historie

Brdr. Sørensen Møbler blev grundlagt i 1977 af brødrene Asbjørn og Leif Sørensen – I dag er virksomheden overtaget af Jan Sørensen, der i dag driver den succesfulde forretning. I 2012 kom søsterbutikken Brdr. Sørensen Concept til på modsatte side af gaden og året efter, i 2013, åbnede Montana by Brdr. Sørensen - Danmarks første af sin slags! Alle tre butikker er beliggende i Aalborg centrum og hertil er vores webshop.

Se butikkerne >

"Kvalitet og service"
Vision

Virksomhedens ånd og vision er, at tilbyde eksklusive designermøbler til kvalitetsbevidste og designorienterede mennesker, på et højt fagligt serviceniveau. Vi er stadig i en rivende udvikling og altid opdateret med tidens trend samt hvad der rører sig i udlandet, men samtidig mener vi, at det er vigtigt, at holde fast ved de værdier og traditioner, der er indenfor dansk designhistorie.

Se hvad vi kan tilbyde dig >

"Et stærkt team"
Medarbejdere

Vi har et bredt fagligt team med hver vores spidskompetencer. Vi er fordelt herefter i vores tre butikker, men samarbejder på kryds og tværs for at løse diverse opgaver professionelt med bredest viden.Vores kæphest er faglig og personlig rådgivning af høj kvalitet. Vi ønsker at være en kreativ sparringspartner for vores kunder, så de får netop det, de drømmer om, har brug for og lidt til.

Se medarbejdere >