Rokkefår

Design: Povl Kjer 


Når legetøj pynter i stuen er det genialt design - Rokkefåret er unikt kunsthåndværk samtidig med at være populært legetøj, der passer ind i ethvert miljø som et smukt møbel.

Rokkefåret blev i 1981 skabt af Povl Kjer, som en gave til niece Julie på 1 år, fremstillet af genbrugstræ og et lammeskind fra hendes bedsteforældres får. I løbet af de næste par år blev et lille antal rokkefår lavet, skindtyper afprøvet og det endelige design fundet. Povl kørte forgæves landet rundt indtil han ramte Danmarksgade, hvor Brdr. Sørensen forelskede sig i de små kræ og købte samtlige får i bilen. Designet har ikke ændret sig siden og efterhånden har rokkefåret opnået klassikerstatus. På grund af den høje kvalitet og tidløshed i design, gynger mange af de første rokkefår stadigvæk, men nu med en ny generation af børn.


Rokkefårene bliver stadig lavet i hånden og betrukket med de bedste norske lammeskind fra samme lille familieejede garveri. Vi holder, hos Brdr. Sørensen Møbler, meget af de kære rokkefår og er altid spændt, når der kommer en ny sending, for det naturligt varierende skind skaber unikke får, med hvert sit udtryk og helt eget væsen.


Størrelse: B 25 L 85 x H 60 / SH 40 cm


Fås i farverne hvid, sort, grå og brun.

Pris fra:

2.995,00 kr

* Påkrævede felter

Fri fragt i webshop

1-3 dages levering på lagervarer

14 dages returret / Penge retur

Vi er E-handelsmærket

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Tuft

Tuft

Pris fra:

2.400,00 kr
Rokkelam

Rokkelam

Pris: 1.300,00 kr