Enkelt- og dobbeltsenge

Enkelt- og dobbeltsenge

Brdr. Sørensen Møbler forhandler Auping senge og har et stort kendskab til alle sengemodellerne og bred viden omkring de mange madrastyper, så vi kan guide dig til at finde nøjagtig den seng, som matcher dig.

Auping er indbegrebet af kvalitet, komfort og design. Ud over at målet er at skabe senge og madrasser, som danner ramme for en god nats søvn og dermed god start på dagen, står bæredygtighed højt på dagsordenen. Aupings produktion og fabrik er 100% CO2-neutral og virksomheden benytter biologisk nedbrydeligt eller genanvendeligt materiale.

Auping har sengemodeller for enhver smag lige fra den klassiske Auping Auronde til stilrene Essential- og Royal-seng og fleksible Criade, som kan opbygges nøjagtigt efter dit ønske med over 1,2 milioner designmuligheder. Sengene fås i flere størrelser, som både enkelt- og dobbeltseng samt med både plan sengebund, men også elevation med mulighed for både 1-, 2- og 3-motorer.

Her i webshoppen ses et udvalg af sengevarianterne, men kontakt os for yderligere info eller kig ind i butikken og se mere.

14 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste